۲۲ آذر ۱۳۹۴

اخبار و رويدادها ۲ دیدگاه

Geely-parts

به گزارش واحد قطعات شرکت جیلران موتور، طرح ویژه ای جهت تعدیل در قیمت قطعات صورت گرفته است که اطلاعیه آن به شرح ذیل اعلام می گردد:

مالکان محترم خودروهای شرکت جیلران موتور

با سلام

بدین وسیله به اطلاع می رساند به جهت رضایتمندی بیش از پیش مشتریان گرامی از  خدمات ارائه شده در عاملیت های مجاز ، از روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ قیمت بیش از ۵۰ قلم از قطعات پر مصرف انواع خودروهای جیلی در تمامی نمایندگی های مجاز سراسر کشور با همان کیفیت سابق با قیمت های جدید و کاهش یافته عرضه خواهد شد. خواهشمند است جهت اطلاع از  قطعات تعدیل قیمت شده و میزان کاهش قیمت ، جدول پیوست را مشاهد فرمایید.

مجددا خاطر نشان می گردد قطعات اصلی با قیمت های ذکر شده تنها در نمایندگی های مجاز و دریافت فاکتور خروجی از نرم افزار خدمات پس از فروش شرکت جیلران موتور (فاکتور سونی) در دسترس بوده و شرکت جیلران موتور هیچ گونه مسئولیتی در قبال قطعات غیر شرکتی ارائه شده در خارج از شبکه عاملین مجاز نخواهد داشت.

واحد قطعات یدکی جیلران موتور

جهت مشاهده لیست قیمت قطعات پر مصرف اینجا کلیک فرمایید.

۲ پاسخ برای “طرح تعدیل قیمت قطعات پر مصرف شرکت جیلران موتور”

1. ابراهیم مشفقی میگه:

لطفا دقت بفرمایید که لینک این قسمت فعال نیست.یعنی روی اینجا کلیک میکنید فعال نیست.

dopoxetine online buy cheap zoloft reviews natural alternative