۰۹ اسفند ۱۳۹۱

حضور جیلی Emgrand7 در نمایشگاه خودرو اصفهان

نهمین نمایشگاه صنعت خودرو اصفهان از روز ۹۱/۱۱/۲۶ الی ۹۱/۱۱/۲۹ در محل دائمی نمایشگاه های این شهر برگزار گردید. شرکت سلامتیان خودرو محور که یکی از عاملیت های شرکت جیلران موتور در استان اصفهان می باشد، به عنوان یکی از قدرتمند ترین شرکت کنندگان، به نمایندگی از برند “جیلی” در این نمایشگاه شرکت کرد.

غرفه این مجموعه در سالن شیخ بهایی قرار داشت و  گروه فروش این مجموعه با تمام قوا و حداکثر امکانات ممکن پاسخگوی سوالات مشتریان بودند. از نکات قابل توجه در این غرفه، ازدحام جمعیت بازدیدکنندگان در کنار خودروی جیلی Emgrand7 بود.لازم به ذکر است ۴ دستگاه خودرو با برند جیلی شامل دو دستگاه سدان و دو دستگاه RV  در  در این غرفه به معرض نمایش در آمدند.

تعداد زیادی از شرکت کنندگان با کسب اطلاع از شرایط فروش و امکانات خودرو با برند جیلی آشنا شدند. میهمانان ویژه ای نیز از این غرفه بازدید کردند که از آن جمله می توان به آقای فروزان مهر، مدیر بازاریابی و فروش سایپا، آقای پولادگر،نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، آقای ساکت مدیر عامل سابق باشگاه سپاهان، آقای کربکندی مربی سابق باشگاه ذوب آهن و از آن جمله بودند.

حضور مردم اصفهان در این نمایشگاه بسیار پررنگ بود و روزانه هزاران نفر با خرید بلیت از این نمایشگاه دیدن کردند که در مقایسه با نمایشگاه های سایر استان ها از استقبال مناسبی بر خودردار بود.

بدون دیدگاه برای “حضور جیلی Emgrand7 در نمایشگاه خودرو اصفهان”

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-4189891-16']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();