۱۷ بهمن ۱۳۹۰

وب سایت رسمی شرکت جیلران موتور راه اندازی شد

اخبار و رويدادها ۱۵ دیدگاه

بدینوسیله به اطلاع می رساند وب سایت رسمی شرکت جیلران موتور نماینده انحصاری شرکت بین المللی جیلی در ایران بصورت آزمایشی راه اندازی گردید. اطلاعات این وب سایت به تدریج کاملتر شده و بخشهای جدید به آن اضافه خواهد شد.

۱۵ پاسخ برای “وب سایت رسمی شرکت جیلران موتور راه اندازی شد”

1. حسین گرامی میگه:

تبریک می گویم. وب سایت بسیار ساده و در عین حال زیبا و جالبی دارید.

2. شهــرام رحمـــانـی میگه:

با درود، امیدوارم در کار خود موفق باشید و خودروهای ایمن، کارا، بروز، با خدمات و قیمت مناسب عرضه کنید.

3. مهدی محسنی میگه:

امیدوارم چیلران موتور به عنوان اولین شرکتی که محصولات با کیفیت چینی را در ایران عرضه میکند شناخته شود و هرگز آرمان کیفیت و جلب رضایت هموطنانش را فراموش نکند. من خودم تو صنعت خودرو کار میکنم و خیلی خوشحالم که برای اولین بار یک خودرو با کیفیت و ایمن چینی که استاندارد ۴ ستاره ایمنی اروپا را دارد در ایران عرضه میشود. بیبینیم میتونید روی رنو رو با اون مگان فیس اوت (از رده تولید خارج) رو کم کنید یا نه؟ به امید موفقیت شما

4. حبیب پورزین جناب میگه:

با سلام وخسته نباشید لطفا شرایط فروش و قیمت دقیق دخودرو وآدرس نمایندگی د ر تبریز را برایم بنویسید

5. محمدامین خورشیدی میگه:

با عرض تبریک و پیشرفت روز افزون.وب سایت زیبایی دارید.

6. مازیار مومنی میگه:

با سلام ضمن تبریک و آرزوی توفیق روزافزون لطفا آدرس نمایندگی اصفهان را و شرایط فروش اقساطی را در سایت اعلام فرمایید .

با درود فراوان
    مازیار مومنی

7. محمد جلوداری میگه:

با آرزوی توفیق روزافزون برای شما و همکاران محترمتان

8. پیمان جایز میگه:

با سلام ضمن عرض تبریک و موفقیت برای شما یاران … لطفا در محصولات خود همه سلیقه ها را در نظر بگیرید ضمنا مدل شاسی بلند فراموش نشود با سپاس

9. محمد حسین از اراک میگه:

با سلام ضمن تبریک به مناسبت آغاز فعالیت رسمی شرکتجیلیران می خواتم بدانم آیا شرایط فروش چند ودیعه ای یا لیزینگ و . . . خواهید داشت. لطفاً فکری به حال کارمند ها بکنید.

10. روح الله جعفری میگه:

با سلام وتبریک اتومبیل های زیبایی دارید ما شهرستانی ها چگونه میتوانیم ثبت نام کنیم

11. امیربهنام دهقان میگه:

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.خیلی خوش حالم که اولین خودروی چینی را که تمام استانداردها ی اروپا و جهان را کسب کرد از جمله ایمنی که خود به دو بخش (ایمنی فعال و غیر فعال)تقسیم می شود را شرکت شما وارد کشورمان می کند.

12. بهروز از اهواز میگه:

با توجه به استتقبال فوقالعاده ای که از محصولات شما شده.لازم است که هر چه زودتر نمایندگیهای استانها راه اندازی شود. با تشکر

13. مجید حاج علی میگه:

با سلام
    من که واقعا از دیدن این وب سایت زیبا سیر نمیشوم.الان مدتی است که همینطور دارم پیوسته به تمامی دوستانم دیدن این سایت رو پیشنهاد میکنم.ممنونم ازتون.

14. سعید علوی میگه:

سلام
    بسیار سایت خوب و عالی بود اتومبیلها بسیار شیک بود

15. علی منفرد میگه:

با سلام و تبریک فعالیت شرکت شما، لطفا اسامی نمایندگیها و تعمیرگاههای مجاز خود در استان گیلان را در سایت قرار دهید. با تشکر