۰۴ مهر ۱۳۹۱

مراسم رونمایی از برند جیلی

اخبار و رويدادها ۳ دیدگاه

مراسم رونمایی از برند جیلی در روز یک شنبه مورخ ۲۶/۶/۹۱ در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد.در این مراسم که توسط شرکت جیلران موتور، نماینده انحصاری محصولات جیلی در ایران ساماندهی شده بود، تعداد زیادی از مدیران، کارکنان،اصحاب رسانه و مسئولین صنعت خودرو حضور داشتند.در ابتدای برنامه مسئولین عالی رتبه  دو شرکت جیلی و جیلران موتور آقایان “Joe” و “سید احمد گرامی”  به سخنرانی در مورد مراودات تجاری ایران و چین و سابقه تاریخی تجارت بین دو کشور و همین طور مناسبات موجود بین دو شرکت پرداختند.

آقای Joe معاونت شرکت جیلی, در گوشه هایی از سخنان خود در مورد پیام آقای An Conghui، مدیر عامل شرکت جیلی، اشاره کردند که:”هر دو کشور چین و ایران دارای پیشینه ی تاریخی غرور انگیزی هستند و هم چنین هر دو کشور دارای سابقه تاریخی و تمدن چند هزار ساله هستند.بیش از ۲۰۰۰ سال است که دو ملت با یکدیگر مراودات تجاری دارند.امروز، گروه هلدینگ Zhejiangجیلی و گروه تجاری گرامی با یکدیگر راه اجداد خود را ادامه می دهند تا شکلی از تجارت مدرن را ارائه دهند.در این موقعیت به یاد ماندنی، و به نمایندگی از رئیس گروه هلدینگ جیلی ZhejiangآقایLi Shufu، مایلم تا صمیمانه به شما عزیزان خیر مقدم گفته و مقدم تک تک شما عزیزان و همه عزیزانی که جیلی را حمایت می کنند،را گرامی دارم”و هم چنین در ادامه تصریح کردند که:”امروز، من بسیار خوشحالم که جیلی و گروه تجاری گرامی همکاری دوستانه ای را آغاز می کنند که پر از انرژی مثبت در صنعت خودرو است و رشد سالانه ۱۲% را  در بازار خودرو می تواندداشته باشد. قابلیت منحصر به فرد گروه تجاری گرامی در فروش و اخبار به گوش رسیده، حاکی از انتخاب گروه تجاری گرامی به عنوان یک شریک تجاری قدرتمند و قابل اطمینان می باشد.جیلی و گروه تجاری گرامی تمرکز خود را برای تامین خدمات و محصولات با کیفیت برای مشتریان ایرانی معطوف می دارند.من مطمئن هستم که مشتریان ما می توانند در تمام شهر های ایران، این خودرو را خریداری کنند و کاملا از تجربه رانندگی با این خودروی چینی لذت ببرند.”

سپس آقای احمد گرامی،یکی از مالکین گروه اقتصادی گرامی با اشاره به سابقه فعالیت گروه گرامی اشاره داشتند که:” بیش از نیم قرن از بنیانگذاری فعالیتهای اقتصادی گروه گرامی در ایران می گذرد و در این مدت هم جهان و هم کشور ما شاهد تحولات بسیار عمیقی بوده است, ولی علیرغم همه تحولات, دو عامل مهم زیر, یعنی: (۱) احترام به ارزشهای والای سازمانی و(۲)پیگیری مستمر ماموریتهای تعریف شده، که تامین نیازهای برتر جامعه رو به توسعه ایران و مشارکت موثر در تحکیم مبانی توسعه ملت بزرگ ایران  در مرکز ثقل آن قرار دارد , ما را در آزمونهای سخت  گذشته تا حال حاضر پیروز و موفق  نشان داده است .یک نگاه گذرا به روند فعالیتها در کشورعزیز ایران  در این جهان در حال تحول  نیز در سطحی کوچکتر همین ویژگیها را در مورد ایران  حکایت می کند: ایران از لحاظ اقتصادی و تجاری در مرحله خیز  قرار دارد. مسلم است که ایران می تواند بسیار  فراتر از دستاوردهای اقتصادی و صنعتی کنونی اش , به فردایی بالنده تر بیاندیشد و متکی بر ظرفیتها و دانش و تجربه فرزندانش آنرا محقق نماید.شاید همین موقعیت انتقالی و توانائی و فرصت منحصر بفرد است که دیگران  را برای مهار و مدیریت مسیر حرکت ما وسوسه می نماید و درمسیر  تامین ساده ترین و متعارف ترین امکانات پیشرفت و توسعه ملت بزرگ ایران مانع و مشکل ایجاد می نماید.بنابراین ,ایران و چین دو ظرفیت اقتصادی و تجاری مکمل در جهان هستند. علاوه بر اینکه ,ایران و چین دارای تاریخ و تمدنی دیرینه بوده و مردم دو کشور نقش بسزایی در توسعه فرهنگ بشری در جهان برعهده داشته و همچنان دارا می باشند ومطمئناً توسعه روابط میان دو کشورو دو شرکت  به نفع دو ملت و در راستای کمک به ظرفیتهای توسعه جهانی است . همین ویژگی به روابط دو کشور، ماهیتی درازمدت و راهبردی  و بنابراین پایدار می بخشد.طبیعی است که بعنوان یک تامین کننده اصلی بازار خودروی وارداتی به کشور , ما همواره روند تحولات این صنعت از لحاظ تکنولوژیکی و تجاری را دنبال نموده ایم و همکاری با  شرکت جیلی،  انتخابی است  با مطالعه در روند تحولات مزبور طی بیش از یک دهه گذشته. دانش فنی همکاران ما در فرآیند همکاریهای گذشته با شرکتهای معتبر بین المللی در این زمینه و پیگیری مستمر روند تغییرات در حال انجام در بازار جهانی , در کنار رشد شتابان  صنایع خودروسازی در چین و شرکت جیلی  بعنوان بزرگترین  شرکت خصوصی در قلب آن با آینده ای درخشان , ما را برای حرکت بسوی برقراری روابط استراتژیک با این خودرو ساز متقاعد کرد و حاصل این شناخت و مطالعه به  برنامه ریزی همکاریها از سال ۲۰۱۱  انجامید که  اکنون  شاهد محصول  اولین فاز آن هستیم”.

پس از ایشان آقای مهندس گنجوی، معاونت اجرایی شرکت جیلران ضمن اشاره به وضعیت فعلی جیلران موتور، به بررسی برنامه های آتی این مجموعه پرداختند.هم چنین ایشان با اشاره به امکانات سخت افزاری ایجاد شده جهت شرکت جیلران موتور اعم از تعمیرگاه مرکزی پیشرفته با بهره گیری امکانات روز دنیا، نمایشگاه مرکزی منحصربه فرد، انبارمرکزی مدرن جهت قطعات یدکی وهمچنین شبکه سراسری عاملیتهای مجاز فروش وخدمات پس ازفروش بااستانداردهای روزدنیاوجیلی پرداختند. نمایشگاه مرکزی شرکت جیلران موتور که در یکی از نقاط بسیار خوش آب و هوای تهران واقع شده است ، اولین نمایشگاه غیر مسقف درایران می باشد.بنا بر برنامه اعلام شده توسط آقای مهندس گنجوی مشخص گردید شرکت جیلران موتور در نظر دارد تاپایان امسال متناسب با افزایش تعداد مدلهای خودرو وافزایش نرخ فروش خودروها، شبکه عاملیتهای مجاز خودراتوسعه داده وتا پایان سال جاری به عدد ۲۹ برساند.

در ادامه،  تاریخچه ای  از برند جیلی  توسط آقای Scottمدیر دفتر خاور میانه این شرکت ارائه شد و محصولات آتی شرکت جیلی معرفی گردید.بر اساس  مطالبی که آقای Scottارائه داشتند روند صعودی شرکت جیلی را در نفوذ در بازار های جهانی به خوبی نشان داد و با ارائه دورنمایی از سبد محصولات جدید جیلی، پرده از بینش جهانی این شرکت برداشت.

در نهایت آقای مهندس شکوهی، مدیر بازاریابی شرکت جیلران موتور با اشاره به خودروی ای سی سون به عنوان اولین محصول جیلی در ایران، به ارائه توضیحاتی در مورد مشخصات فنی و ویژگی های منحصر به فرد این خودرو پرداختند.نکته جالب توجه دراین قسمت از برنامه پخش فیلم هایی مستند از مراحل تست این خودرو درموسسه ارزیابی ایمنی خودرو اروپا(E-NCAP) بود.ایشان در ادامه با مقایسه این خودرو با رقبای موجود در بازار، اعلام داشتند که این خودرو از مزیت رقابتی منحصر به فردی برخوردار می باشد و در پایان درباره محصولاتی که در آینده ای نزدیک در دستور کار شرکت جیلران موتور قرار خواهدگرفت توضیحاتی ارائه شد.

این مراسم پس از ضیافت شام در کنار آب نمای هتل آزادی با مراسم پرده برداری از جیلی امگراند EC7&EC7RV ادامه پیدا کرد.آقایان Joe و سید احمد گرامی به اتفاق از این خودرو رونمایی کردند.این مراسم با جلوه های بصری زیادی از جمله نور افشانی و آتش بازی همراه بود که مورد توجه قریب به اتفاق حضار قرار گرفت.در لحظات پایانی این مراسم افراد حاضر از قسمت های مختلف خودرو بازدید کردند و از نزدیک با این خودروی تازه وارد آشنا شدند.

۳ پاسخ برای “مراسم رونمایی از برند جیلی”

1. مهدی میگه:

به نام خدا
    موفقیت های روز افزون برای گروه تجاری گرامی ازخداوند بزرگ خواستارم

2. علیرضا جلایری میگه:

با سلام من بعنوان یک هموطن به خانواده محترم گرامی برای انتخاب برند جیلی تبریک عرض مینمایم .دست گلتان درد نکند همیشه پاینده و باعزت باشید

3. ابوطالب حیاتی میگه:

ادمهای موفق راه را میابند یا میسارند .خانواده محترم گرامی برای حسن انتخاب برند جیلی تبریک میگویم