جیلی با سرمایه گذاری عظیم 400 میلیون دلاری تاکسی های لندن را هیبریدی خواهد کرد
۰۳ خرداد ۱۳۹۵

جیلی با سرمایه گذاری عظیم ۴۰۰ میلیون دلاری تاکسی های لندن را هیبریدی خواهد کرد

به تازگی یک تاکسی مشکی رنگ جدید در شهر لندن حضور پیدا کرده است و بر خلاف مدل‌های قبلی آن که طی سال‌های گذشته توسط شرکت تاکسیرانی لندن تولید می‌شدند، این نسخه از تاکسی مشکی معروف دیگر از سوخت دیزل استفاده نخواهد کرد.

شرکت جیلی، مالک شرکت تاکسیرانی لندن، موتور جدید قادر خواهد بود تا در بازه‌های زمانی طولانی مدتی از نیروی پاک الکتریکی بهره ببرد. این مورد به خودروی جدید این قابلیت را می‌دهد که استانداردی که برای تاکسی‌های لندن تصویب شده را کسب کند.

علاوه بر آن، تاکسی‌های مشکی لندن یک سری استانداردهای سخت گیرانه ای را در مورد کیفیت عملکرد خودرو دارند که مدل TX5 جدید از پس تمامی آن‌ها بر می‌آید. حتی با وجود سیستم هیبریدی جدید، گفته می‌شود که این خودرو از همان سیستم‌های فرمان گیری دقیق و قوی که سال‌ها باعث تمایز ناوگان تاکسیرانی لندن با سایر شهرهای جهان شده است استفاده خواهد کرد.

در حالی که عرضه یک تاکسی بدون آلایندگی جدید خبر بسیار خوبی برای لندن محسوب می‌شود، TXP بریتانیا را در یک سطح وسیع‌تری نیز کمک می‌کند. همراه با عرضهٔ این خودروی جدید، قرار است سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری در شرکت تاکسیرانی لندن انجام شود. ۷۷  میلیون دلار از این میزان طبق گزارش Autocar گفته شده است که صرف احداث یک کارخانه جدید خواهد شد که قادراست سالانه حدوداً  ۳۶هزار دستگاه از این تاکسی‌ها را تولید نماید. این میزان تولید قطعاً بیشتر از نیاز شهر لندن به تاکسی‌های جدید می‌باشد، و این بدین معناست که به احتمال بسیار زیاد شرکت جیلی تاکسی‌های TX5 را در شهرهای دیگر بریتانیا و حتی بازارهای خارجی عرضه خواهد کرد.

بدون دیدگاه برای “جیلی با سرمایه گذاری عظیم ۴۰۰ میلیون دلاری تاکسی های لندن را هیبریدی خواهد کرد”

dopoxetine online buy cheap zoloft reviews natural alternative